Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
 
 
 
ΑΡΓΥΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Παλαιοπωλείο - Παλιατζής Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Αττική


Τα παλαιά έπιπλα, οι αντίκες και γενικά κάθε παλιό αντικείμενο έχει τη δική του αξία και τον δικό του τρόπο να ξυπνά αναμνήσεις μιας άλλης εποχής. Εάν όμως για κάποιο λόγο δεν τα χρειάζεστε πιά, μην τα πετάξετε δώστε τα σε κάποιον παλιατζή.

Με αγάπη και θαυμασμό για κάθε παλαιό αντικείμενο και έχοντας την πείρα πολλών χρόνων στην εκτίμηση παλαιών αντικειμένων, έχουμε δημιουργήσει το παλαιοπωλείο μας “ΑΡΓΥΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ“ το οποίο βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και διαθέτει υποκατάστημα στο κέντρο της Αθήνας, στο Μοναστηράκι Αττικής. Αποτελούν δύο όμορφιο χώροι στους οποίους μπορείτε να βρείτε, να αγοράσετε και να πουλήσετε διάφορα παλαιά αντικείμενα και αντίκες από κάθε εποχή.
 
 
 
 
 
Είμαστε πάντοτε σε αναζήτηση παλαιών ή μεταχειρισμένων αντικειμένων και αναλαμβάνουμε την εύκολη και γρήγορη αγορά ή εκτίμηση τους με μία επίσκεψή στο παλαιοπωλείο μας ή στον δικό σας χώρο. Εάν διαθέτετε αντίκες, έπιπλα, ασημικά, ρολόγια, κοσμήματα, σπαθιά, έργα τέχνης, καθρέφτες, αγάλματα θεοτήτων, βινύλια, κόμικς και κάθε παλαιό αντικείμενο που δεν χρειάζεστε πιά μπορούμε να το αγοράσουμε τοις μετρητοίς.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας αδειάζει αποθήκες, παλαιά εγκαταλελειμμένα σπίτια και έρχεται στο χώρο σας για την σωστή εκτίμηση και την αγορά παλαιών αντικειμένων και αντικών στην πραγματική τους αξία και πάντα τοις μετρητοίς.

Παράλληλα, στα παλαιοπωλεία μας μπορείτε να βρείτε αντικείμενα και αντίκες για ολα τα συλλεκτικά γούστα και όχι μόνο, αλλά και για αυτούς που θέλουν να δημιουργήσουν μια όμορφη γωνιά με παλαιά αντικείμενα στην οικία τους ή στον επαγγελματικό τους χώρο.

Όλα αυτά τα χρόνια συλλέγουμε μοναδικά ανθρώπινα δημιουργήματα, που κόσμησαν στην εποχή τους κατοικίες και χώρους διάφορους. Υπέροχα αντικείμενα που έγιναν αντικείμενα θαυμασμού, λατρεύτηκαν και τέλος ξεχάστηκαν, όταν έπαψαν να υπάρχουν οι κάτοχοί τους.
 
 
 
 
 
Κάθε παλαιό αντικείμενο ή αντίκα που θα βρείτε στο παλαιοπωλείο μας στην Θεσσαλονίκη και στο Μοναστηράκι, είναι άριστα συντηρημένο και έχει διατηρηθεί άριστα η καλλιτεχνική του αξία προκειμένου να μπορείτε να το θαυμάζετε και να κοσμή το χώρο σας για χρόνια. 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας!

ή περάστε από το παλαιοπωλείο μας στην Θεσσαλονίκη ή στο Μοναστηράκι Αττικής για να δείτε την πλούσια συλλογή από παλαιά αντικείμενα που διαθέτουμε και να σας βοηθήσουμε να κάνετε την ιδανική αγορά.